Monday, June 15, 2009

Butik Lynda Rahim II

Ade one of the weekends aritu, saje je merayap kat ampang, sekali tu teringat ade Lynda Rahim nye butik. Ape lagi, kitorg pun singgah lah. =)

Kitorg suka design bajunye. Sangat cantik. And package2 yang Lynda Rahim ade pun agak menarik and takde lah mahal sangat (rasanya ramai je yang mampu kot, tp klo both of us, pk dua tiga kali kot, sayangggg sangat duit). Survey2 je dulu ni, belum nak secure ape2 deal ngan butik mana2 lagi. Takut menyesal kan. For both of us, we like the wedding outfits, but not the pelamin. Tu yang susah tu, klo dua2 kitorg suka, mau dah tak payah nak pk ape2 dah lagi, terus cop. Rasanya pelamin Lynda Rahim is overpriced as to compare with the outcome. Mcm tak worth it je. Itu pada kitorg la. Tak tau lah pada org lain. =P

4 comments:

Mrs. Amie said...

Ishh..rasa mcm nak kawin balik..huhuhu..pakej dia ok babe..how's ur preparation?

Aku said...

my prep utk wedding lum lagi. skrg tgh busy utk merisik + engagement. actually i want to call it as merisik je, the engagement clause tu nak invisible kan. hehehe. =)

Nadia said...

hi, can you email me Lynda Rahim's quotation? i dont get a chance yet to visit her boutique, but love her dress :) if mahal sgt tak mau la

Aku dan Dia said...

Hey dear, this year nye quotation, you've to go to their place. =) Yang kat blog i ni, price yang lama, masa LyndaRahim baru2 nak naik.